Saunan lauteet

Saunan lauteet ammattitaidolla Hermanni-talot Oy:ltä. Osaamisemme ytimessä ovat saunan lauteet, joita olemme valmistaneet vuodesta 1994. Lauteemme ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan, rakennamme kaikki kappaleet itse laadukkaista materiaaleista. Työstämme saunan lauteet koneellisesti, jolloin ne ovat mittatarkkoja ja ovat helposti asennettavissa paikoilleen.

Hermanni saunan lauteet ovat

Vakio-Hermanni saunan lauteet kaksiaskelmaisella penkillä ja selkänojalla

Vakio-Hermanni saunan lauteet kaksiaskelmaisella penkillä ja selkänojalla

  • – huolella suunniteltu
  • – suomalaista käsityötä
  • – laadukas ja mittatarkka
  • – toimiva ja kestävä
  • – nopea ja helppo lauderatkaisu.

Materiaalivaihtoehdot

  • – kuusi
  • – haapa
  • – tervaleppä
  • – lämpökäsitelty haapa
  • – lämpökäsitelty tervaleppä

Vakio-Hermanni lauteet

Laudemallimme on toimiva ja kestävä kokonaisuus, joka soveltuu useimpiin saunoihin. Lauteet on suunniteltu huolella ja yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä. Lauderakenne on kestävä ja muotoiltu siten, että vesi pääsee valumaan vapaasti pois. Lisäksi lauteiden puurunko on jäykkää liimapuuta, joten se pysyy takuuvarmasti suorana. Lauteiden kansi ja runko ovat helposti irrotettavissa, joten puhdistus on helppoa.

Tilaa laudetasot verkkokaupastamme »

Muokattava peruslaudepaketti

Muokkaamme ja räätälöimme peruspaketin aina mittojen sekä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Peruslaudepakettiin kuuluvat saunan lauteiden ylä- ja alatasot yhdelle seinälle, penkki, kiuassuojakaide ja asennustarvikkeet. Vakio-Hermanni on joustava ja muokattava laudekokonaisuus, joka on erinomainen lauderatkaisu useimpiin saunatiloihin. Lue lisää Vakio-Hermannista »

Mitta-Hermanni lauteet

Kun tilaratkaisu saunassa tai sen muoto on erikoinen, tai kun haetaan erityisen yksilöllistä laudekokonaisuutta, työstämme lauteet tapauskohtaisesti mittatilauspalveluna. Mitta-Hermanni on täysin yksilöllinen suomalaisena käsityönä valmistettu lauderatkaisu. Käymme paikan päällä mittaamassa lauteiden mitat ja teemme lauteista 3D-suunnitelman.

Vain mielikuvitus rajana

Toteutamme muun muassa kulmalauteet ja kaarevat laudemallit. Toimitamme myös alumiinirunkoiset seinälle kääntyvät lauteet.

Mitta-Hermanni lauteita teemme pääsääntöisesti asiakkaille välillä Tampere – Helsinki. Lue lisää Mitta-Hermannista »

Täydellinen laudekokonaisuus

Toimitamme mittatarkat materiaalit asiakkaan toiveiden mukaisesti joko suoraan kohteeseen tai asiakas voi noutaa tuotteet tehtaaltamme. Palvelukonseptiimme kuuluu myös lauteiden asennus. Asennuspalvelumme palvelee pääasiassa välillä Helsinki-Ylöjärvi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat lauteiden lisäksi saunan ovet, selkänojat, väliritilät ja saunan penkit. Valmistamme tuotteet Hattulassa laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Tuotteet sisältävät myös asennuspalvelun.

Takuu

Kaikki tuotteemme valmistetaan kestävästä liimapuusta, jotta saunan runko pysyy varmasti suorana ja rakenteet ovat jäykkiä. Hermanni-lauteiden erikoisrakenne päästää veden valumaan vapaasti pois; lauteiden kansi ja runko ovat helposti irrotettavissa, joten lauteiden puhdistus on helppoa. Materiaalien ja valmiin tuotteen laatu on meille kunnia-asia. Meille kelpaa vain paras, joten myönnämme Hermanni-lauteille takuun.

Toimitusaika

Vakiolauteet toimitamme 1-2 viikossa. Mittatilauslauteiden toimitusaika on hieman pidempi, 2-3 viikkoa.

Näytetään ainut tulos