Saunan lauteet

Laadukkaat ja kotimaiset saunan lauteet jo vuodesta 1994. Lauteemme ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan, rakennamme kaikki kappaleet itse laadukkaista materiaaleista. Meiltä löydät toimivat ja kestävät lauteet jokaiseen saunaan.

Näytetään ainut tulos

Viimeisteltyä suunnittelua

Lauteet on suunniteltu huolella ja yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä. Lauderakenne on kestävä ja muotoiltu siten, että vesi pääsee valumaan vapaasti pois. Lisäksi lauteiden puurunko on jäykkää liimapuuta, joten se pysyy takuuvarmasti suorana. Lauteiden kansi ja runko ovat helposti irrotettavissa, joten puhdistus on helppoa.

Materiaalivaihtoehtoja on viisi: kuusi, haapa, tervaleppä, lämpökäsitelty haapa ja lämpökäsitelty tervaleppä.

Vakio-Hermanni saunan lauteet kaksiaskelmaisella penkillä ja selkänojalla

Vakio-Hermanni saunan lauteet kaksiaskelmaisella penkillä ja selkänojalla

Hermanni saunan lauteet ovat

  • – huolella suunniteltu
  • – suomalaista käsityötä
  • – laadukas ja mittatarkka
  • – toimiva ja kestävä
  • – nopea ja helppo lauderatkaisu


Laudekokonaisuuksia meiltä löytyy kolmea erilaista aina valmislauteista muokattavaan Vakio-Hermanniin sekä täysin yksilölliseen Mitta-Hermanniin.

Valmislauteet

Valmislauteet ovat helppo ja vaivaton ratkaisu moneen saunaan. Laudepituuksia on valittavana kaksi (1790 mm ja 2090 mm) ja leveysvaihtoehtoja kolme (400 mm, 500 mm, 600 mm). Paketti sisältää myös kannattimet, ruuvit sekä selkeän asennusohjeen. Lue lisää valmislauteista tai tilaa valmislauteet verkkokaupastamme.

Vakio-Hermanni – muokattava peruslaudepaketti

Muokkaamme ja räätälöimme Vakio-Hermanni saunan lauteet asiakkaan mittojen, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Laudepakettiin kuuluvat lauteiden ylä- ja alatasot yhdelle seinälle, penkki, kiuassuojakaide ja asennustarvikkeet. Vakio-Hermanni on joustava ja muokattava laudekokonaisuus, joka sopii useimpiin saunatiloihin. Lue lisää Vakio-Hermannista »

Mitta-Hermanni – yksilöllinen kokonaisuus

Kun saunan tilaratkaisu on erikoinen, tai kun etsit erityisen yksilöllistä laudekokonaisuutta, valitse Mitta-Hermanni. Käymme paikan päällä (pääsääntöisesti välillä Tampere – Helsinki) mittaamassa lauteiden mitat ja teemme lauteista 3D-suunnitelman. Vain mielikuvitus on rajana – toteutamme muun muassa kulmalauteet ja kaarevat laudemallit. Lue lisää Mitta-Hermannista »

Toimitusaika

Valmislauteet ja Vakio-Hermanni saunan lauteet toimitamme noin 2 viikossa. Mittatilauslauteiden toimitusaika on hieman pidempi, 2-4 viikkoa.

Lauteiden toimitus ja asennuspalvelu

Toimitamme mittatarkat materiaalit asiakkaan toiveiden mukaisesti joko suoraan kohteeseen tai noutopalveluna tehtaaltamme. Palvelukonseptiimme kuuluu myös lauteiden asennus. Asennuspalvelumme palvelee pääasiassa välillä Helsinki-Ylöjärvi.

Takuu

Kaikki tuotteemme valmistetaan kestävästä liimapuusta, jotta saunan runko pysyy varmasti suorana ja rakenteet ovat jäykkiä. Hermanni-lauteiden erikoisrakenne päästää veden valumaan vapaasti pois; lauteiden kansi ja runko ovat helposti irrotettavissa, joten lauteiden puhdistus on helppoa. Materiaalien ja valmiin tuotteen laatu on meille kunnia-asia. Meille kelpaa vain paras, joten myönnämme Hermanni-lauteille takuun.