Valmislauteet

Suomalaisena käsityönä valmistetut valmislauteet

Teemme saunomisesta helppoa! Tyylikkäät ja helposti asennettavat puuvalmiit valmislauteet viimeistelevät saunasi. Meillä valmislauteiden helppous on yhdistetty laadukkaisiin materiaaleihin ja suomalaiseen puutyöosaamiseen. Valmislauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tehtaallamme Hattulassa. Lauteemme ovat mittatarkkoja, kestäviä ja helposti asennettavia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota yksityiskohtiin ja lauteiden toimivuuteen.

Lauteiden rakenne on kestävä ja lauteiden muotoilun ansiosta vesi pääsee valumaan pois vapaasti. Puurungossa on käytetty vankkaa liimapuuta.

Näytetään ainut tulos

Materiaalit ja mitat

Valitse mieleisesi kokonaisuus kahdesta eri pituudesta, kolmesta leveydestä ja neljästä materiaalivaihtoehdosta:
Pituudet: 1790 mm, 2090 mm
Leveydet: 395 (400) mm, 495 (500) mm, 595 (600) mm
Materiaalit: kuusi, haapa, tervaleppä, lämpökäsitelty haapa

Rakenna vaihtoehdoista saunaasi sopiva kokonaisuus ja tilaa valmislauteet »

Huom. Valmislauteet ovat lyhennettävissä 150 mm molemmista päistä: 1790 mm pitkä laude sopii 1500-1800 mm saunaan ja 2090 mm laude 1800-2100 mm saunaan. Laudepaketti sisältää lauteiden lisäksi 2 kpl kannakkeita sekä 6 kpl asennusruuveja 6×90 torx25.

valmislauteet tuotevalikoima

Kuvissa valmislaude eri materiaaleista valmistettuna: haapa, kuusi, tervaleppä, lämpökäsitelty haapa.

Toimitusaika

Valmistamme valmislauteet, kuten kaikki muutkin tuotteemme tilausten perusteella. Valmislauteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa.

Valmislauteita ja muita tuotteitamme myyvät myös esimerkiksi Kodin Terrat, Rauta-Prismat Joensuussa ja Kouvolassa sekä S-Raudat. Voit tiedustella lauteitamme myös näistä myymälöistä.

Etsitkö yksilöllisempää laudekokonaisuutta?

Vakio-Hermanni ja Mitta-Hermanni laudemallimme ovat muokattavia laudekokonaisuuksia. Vakio-Hermanni on muokattava peruslaudepaketti, jonka valmistamme saunan mittojenne mukaisesti. Vakio-Hermanniin kuuluu lauteiden lisäksi myös penkki ja suojakaide. Jos saunan muoto on erikoinen tai jos olet etsimässä täysin yksilöllisiä lauteita, kannattaa lukea lisää Mitta-Hermannista, joka on täysin räätälöity saunasisustuskokonaisuus.

Huom. Valmislauteisiin emme tee muokkauksia (valmislauteissa on kaksi pituus- ja kolme leveysvaihtoehtoa, ja ne ovat lyhennettävissä 150 mm molemmista päistä).

Valmislauteet ovat vaivaton ja kestävä ratkaisu saunaasi

Valmislauteet ovat kotimaista puusepän työtä ja ne valmistetaan parhaista materiaaleista tehtaallammaamme Parolassa. Toimitamme lauteiden mukana asennustarvikkeet ja -ohjeet, joiden avulla onnistut varmasti.

Verkkokaupastamme löydät myös muut saunatuotteemme, kuten sopivat saunatarvikkeet, penkit, selkänojat ja ritilät.

Tilaa valmislauteet »