Kun tärkeintä on saunominen

Saunan lauteet

Saunan lauteet suomalaisena käsityönä jo vuodesta 1994. Lauteemme ovat suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Rakennamme kaikki lauteiden kappaleet itse laadukkaista materiaaleista.

Laudekokonaisuuksia meiltä löytyy kolmea erilaista aina valmislauteista muokattavaan Vakio-Hermanniin sekä täysin yksilölliseen Mitta-Hermanniin.

Meiltä löydät toimivat ja kestävät lauteet jokaiseen saunaan.

Valmislauteet

Vakio-Hermanni

Mitta-Hermanni

Viimeisteltyä suunnittelua

Lauteet on suunniteltu huolella ja yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä. Lauderakenne on kestävä ja muotoiltu siten, että vesi pääsee valumaan vapaasti pois. Lisäksi lauteiden puurunko on jäykkää liimapuuta, joten se pysyy takuuvarmasti suorana. Lauteiden kansi ja runko ovat helposti irrotettavissa, joten puhdistus on helppoa.

Materiaalivaihtoehtoja on viisi: kuusi, haapa, tervaleppä, lämpökäsitelty haapa ja lämpökäsitelty tervaleppä.

Hermanni saunan lauteet ovat

 • huolella suunniteltu
 • suomalaista käsityötä
 • laadukas ja mittatarkka
 • toimiva ja kestävä
 • nopea ja helppo lauderatkaisu

Vakio-Hermanni saunan lauteet kaksiaskelmaisella penkillä ja selkänojalla

Vakio-Hermanni saunan lauteet kaksiaskelmaisella penkillä ja selkänojalla

Saunan valmislauteet

Laudepaketti on helppo ja vaivaton ratkaisu moneen saunaan. Laudepituuksia on valittavana neljä (1490 mm, 1790 mm, 2090 mm ja 2390 mm) ja leveysvaihtoehtoja kolme (400 mm, 500 mm, 600 mm). Laudepaketti sisältää myös kannattimet, ruuvit sekä selkeän asennusohjeen.

Esimerkkituotteita

Tilaa valmislauteet verkkokaupastamme

Vakio-Hermanni – muokattava peruslaudepaketti

Muokkaamme ja räätälöimme Vakio-Hermanni lauteet asiakkaan mittojen, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Laudepakettiin kuuluvat lauteiden ylä- ja alatasot yhdelle seinälle, penkki, kiuassuojakaide ja asennustarvikkeet. Vakio-Hermanni on joustava ja muokattava laudekokonaisuus, joka sopii useimpiin saunatiloihin.

Tutustu lisää Vakio-Hermanniin »

Mitta-Hermanni – yksilöllinen kokonaisuus

Kun saunan tilaratkaisu on erikoinen, tai kun etsit erityisen yksilöllistä laudekokonaisuutta, valitse Mitta-Hermanni. Mitta-Hermanni on yksilöllinen, juuri Teidän toiveidenne mukaan suunniteltu ja käsityönä valmistettu laudeyhdistelmä. Käymme paikan päällä (pääsääntöisesti välillä Tampere – Helsinki) mittaamassa lauteiden mitat ja teemme lauteista 3D-suunnitelman. Toimitamme myös alumiinirunkoiset ja seinälle kääntyvät lauteet, jotka ovat helposti huollettavissa. Vain mielikuvitus on rajana – toteutamme muun muassa kulmalauteet ja kaarevat laudemallit.

Tutustu lisää Mitta-Hermanniin »

Tutustu toteuttamiimme lauteisiin

Mikä on paras materiaali saunan lauteille?

Lauteidemme materiaalit ovat kuusi, haapa, tervaleppä ja lämpökäsitelty haapa. Voit tutustua materiaaleihin paremmin täältä »

Saunan lauteet: toimitusaika

Valmislauteet ja Vakio-Hermanni  lauteet toimitamme noin 2-3 viikossa. Mittatilauslauteiden toimitusaika on hieman pidempi, 3-4 viikkoa.

Lauteiden toimitus ja asennus

Toimitamme mittatarkat materiaalit asiakkaan toiveiden mukaisesti joko suoraan kohteeseen tai noutopalveluna tehtaaltamme. Palvelukonseptiimme kuuluu myös lauteiden asennus. Asennuspalvelumme palvelee pääasiassa välillä Helsinki-Ylöjärvi.

Takuu

Kaikki tuotteemme valmistetaan kestävästä liimapuusta, jotta saunan runko pysyy varmasti suorana ja rakenteet ovat jäykkiä. Hermanni-lauteiden erikoisrakenne päästää veden valumaan vapaasti pois; lauteiden kansi ja runko ovat helposti irrotettavissa, joten lauteiden puhdistus on helppoa.

Materiaalien ja valmiin tuotteen laatu on meille kunnia-asia. Meille kelpaa vain paras, joten myönnämme Hermanni-lauteille takuun.

Ota yhteyttä

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Kuluttajamyynti
  Valtteri Peltoluhta
  0504654737
  valtteri.peltoluhta­@hermanni-talot.com

  Yritysmyynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2020 Hermanni-Talot Oy