Kun tärkeintä on saunominen

Toimitusehdot

Hermanni-lauteet tilausjärjestelmän sopimusehdot (voimassa 19.6.2017 alkaen)

1. Yleiset ehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Hermanni-talot Oy:n (y-tunnus 2846298-7) ja sen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa. Toimitus kotiin ainoastaan Manner-Suomen alueella.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.

2. Tilaaminen ja tietosuoja

Tuotteet tilataan tilausjärjestelmästä siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tiluksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään vain Hermanni-lauteiden markkinointiin, tilauksen toimituksen ja -käsittelyyn.Tilatessasi tilausjärjestelmästä sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteet voi noutaa tehtaalta Parolasta tai ne toimitetaan Postin kautta.

3. Maksutavat

Checkout-verkkomaksupalvelu.

maksunapit

4. Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpotiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

5. Toimitusaika

Tuotteet lähetetään tai ovat noudettavissa kahden viikon kuluessa tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aihuttamista viivästymisistä tai niiden aiheuttamista välillisistä kustannuksista.

6. Toimitustapa ja -kulut

Postin kautta ovelta ovelle tai nouto tehtaalta Nikkarinkuja 4, 13720 Parola. Toimituskulut näet valittuasi toimitustavan.

7. Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä myyjäämme. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Mittatilaustuotteissa kuten lauteissa ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta.

8. Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa myyjälle. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin kuljettajalle. Kuljettaja antaa reklamaatiosta kirjallisen dokumentin.

Lisätietoja

0504654737 valtteri.peltoluhta@hermanni-talot.com

0500415184 petri.keinanen@hermanni-talot.com

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Hermanni-Talot Oy
Nikkarinkuja 4
13720 Parola
myynti­@hermanni-talot.com

Kuluttajamyynti
Valtteri Peltoluhta
0504654737
valtteri.peltoluhta­@hermanni-talot.com

Yritysmyynti
Petri Keinänen
0500 415 184
petri.keinanen­@hermanni-talot.com

Linkkejä
Esite (pdf)
Jälleenmyyjät
Toimitusehdot

Hermanni logo Luotettava kumppani

Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

Copyright © 2020 Hermanni-Talot Oy