Kun tärkeintä on saunominen

Toimitusehdot

Hermanni-lauteet tilausjärjestelmän sopimusehdot (voimassa 5.5.2021 alkaen)

1. Yleiset ehdot

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Hermanni-talot Oy:n (y-tunnus 2846298-7) ja sen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa. Toimitus kotiin ainoastaan Manner-Suomen alueella.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.

2. Tilaaminen ja tietosuoja

Tuotteet tilataan tilausjärjestelmästä siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään vain Hermanni-lauteiden markkinointiin, tilauksen toimitukseen ja -käsittelyyn.Tilatessasi tilausjärjestelmästä sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteet voi noutaa tehtaalta Parolasta tai ne toimitetaan Postin tai kautta.

3. Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

maksunapit

4. Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

5. Toimitusaika

Tuotteet lähetetään tai ovat noudettavissa kahden viikon kuluessa tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai niiden aiheuttamista välillisistä kustannuksista.

6. Toimitustapa ja -kulut

Postin kautta ovelta ovelle tai nouto tehtaalta Nikkarinkuja 4, 13720 Parola. Toimituskulut näet valittuasi toimitustavan.

7. Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä myyjäämme. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Mittatilaustuotteissa ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kustannuksista.

Vaihto- ja palautusoikeus ei kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen linjauksen mukaisesti koske tuotetta tai tavaraa, jota on valmistettu tai muunneltu asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi laudetason lyhennys tai kavennus ja penkin korkeuden muuttaminen.

8. Takuut

Kaikilla tuotteillamme on yhden vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden suhteen. Takuu ei korvaa normaalia kulumista kuten kosteudesta johtuvaa halkeilua ja värjäytymistä, virheellisestä käytöstä aiheutuvaa home- ja sienikasvustoa, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vikoja. Takuuaikana tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen. Takuuaika lasketaan alkuperäisestä ostopäivästä, eikä se ala uudelleen takuuvaihdon yhteydessä.

9. Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa myyjälle. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin kuljettajalle. Kuljettaja antaa reklamaatiosta kirjallisen dokumentin.

Lisätietoja

0500415184 petri.keinanen@hermanni-talot.com

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Myynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani AA luottokelpoisuus Menestyjät logo

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2024 Hermanni-Talot Oy