Kun tärkeintä on saunominen

Kiuassuojakaiteet

Aina, kun ollaan tekemisissä polttavan kuuman lämmönlähteen kanssa, turvallisuus kannattaa pitää mielessä. Jotta löylyhetki säilyy rentouttavana eikä kiuasta tarvitse jatkuvasti varoa, sen eteen on paikallaan asentaa kaide. Tutustu alta valikoimaamme ja tilaa saunan kaiteet kätevästi netistä! Autamme sinua mielellämme myös valitsemaan sopivat.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Saunan kaiteet suojaavat saunojaa

Saunan kaiteen tärkein tehtävä on tietysti estää suora kosketus kuumaan kiukaaseen ja sen avulla on vältytty monilta palovammoilta. Saunaa suunnitellessa turvallisuus ei välttämättä ole ensimmäisenä mielessä, mutta on hyvä muistaa, että turvallisuutta lisäävät saunan kaiteet voivat hyvin olla osa saunan sisustusta.

Saunaturvallisuuden tärkeys korostuu erityisesti lapsiperheissä sekä silloin, kun saunojiin kuuluu iäkkäämpiä ihmisiä. Lapsiperheissä saunan kaiteet voivat auttaa ehkäisemään tapaturmia ja vanhuksille kaiteet tuovat turvallisuuden tunnetta, kun saunassa liikkumista ei tarvitse niin paljoa varoa.

Oikeaoppisesti asennettu kaide on kaunis ja turvallinen

Kun kaide on asennettu oikein, tekee se tehtävänsä hyvin. Kaiteen antaman suojan lisäksi kaiteella on miellyttävä lepuuttaa jalkoja saunan lämmössä. Erityisesti sähkösaunassa alalaude saattaa jäädä viileämmäksi, jolloin on miellyttävä nostaa jalat kaiteelle, sopivan etäisyyden päähän kiukaan lämmöstä. Kaide myös kehystää kiukaan kauniisti ja tuo ryhdin tuntua saunatilaan.

Meiltä Hermanni-lauteilta saat perinteikkäisiin saunoihin kauniisti istuvat kaiteet. Saunan kaiteemme valmistetaan Suomessa pääosin samoista puulajeista kuin lauteemmekin. Saunan kaiteiden valmistuksessa on tärkeää, ettei kaide kuumu liikaa, vaikka se sijaitseekin kiukaan lähettyvillä. Meillä voit valita kaidemateriaaliksi haavan, kuusen, lämpöhaavan, lämpölepän tai tervalepän. Kaikki kaiteemme on helppo irroittaa ilman työkaluja, kun kiukaaseen tarvitaan esteetön pääsy.

Suosittelemme saunan kaiteiden asennusta jokaiseen saunaan, jottei yksikään horjahdus päätyisi kiukaan kylkeen. Uudiskohteissa rakennustarkastaja saattaa vaatia kiukaalle suojakaiteen ennen kuin sauna läpäisee lopputarkastuksen.

Tilaa saunan kaiteet näppärästi suoraan kotiisi meiltä!

Käsijohteet antavat lisätukea tarvittaessa

Meiltä saat myös saunan seinään asennettavat turvakahvat eli käsijohteet. Käsijohteen avulla saunoja saa varmuutta askellukseen saunan rappusilla ja tukea vaikkapa lauteille nousuun. Huonompijalkaiselle käsijohde on erinomainen tuki yhdessä kiuaskaiteen kanssa ja parantaa saunomiskokemusta merkittävästi.

Valmistamme kahvat käteen hyvin sopivasta listasta, josta saa helposti tukevan otteen. Käsijohdetta ei suositella kiinnitettäväksi suoraan seinäpaneeliin, vaan saunan runkopuuhun taikka erilliseen puutaustaan.

Hermanni-lauteet on perinteisten saunojen kokenut asiantuntija

Kun haluat perinteitä henkivän, toimivan ja kotimaisen saunan, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme kaikissa saunan rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Myynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani AA luottokelpoisuus Menestyjät logo

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2024 Hermanni-Talot Oy