Kun tärkeintä on saunominen

Saunan penkit

Saunan penkit tilaat helposti verkkokaupastamme. Hermanni-malliston penkit on tehty samoin menetelmin ja laatuvaatimuksin kuin pitkäikäiset Hermanni-lauteet.

Toimitamme vakiomittaisten ratkaisuiden lisäksi penkkejä myös mittatilaustyönä. Ota yhteyttä, jos haluat penkin mittatilauksena.

Saunan penkit – Ota yhteyttä

Näytetään kaikki 12 tulosta

Saunan penkkien mitat

Vakiomittaiset penkit ovat leveydeltään 390 mm, korkeudet 340 ja 450 mm. Pituudet alkaen 390 mm jatkuen 100 mm:n välein.

Kaksiaskelmaiset penkit ovat askelmasyvyydeltään 290 mm, nousut 230 mm, pituudet alkaen 590 mm. Kokonaissyvyys 550 mm ja -korkeus 460 mm.

Haapa, kuusi, tervaleppä vai lämpökäsitelty haapa?

Saunan penkki: haapa Saunan penkki: kuusi Saunan penkit: Tervaleppä Saunan penkki: Lämpökäsitelty haapa

Tutustu materiaaleihin

Saunan penkit mittatilauksena – Yksilöllisyyttä ja mukautuvuutta saunaelämykseen 

Lämpö, hiljaisuus, pehmeä loimu – saunominen on suomalaisille paljon enemmän kuin vain peseytymisrituaali. Se on kokonaisvaltainen elämys, joka rentouttaa sekä mielen että kehon. Mitä jos voisit personoida tämän kokemuksen vieläkin syvemmälle? Mittatilauksena valmistetut saunan penkit tekevät juuri tämän. Hermanni-Lauteet valmistaa saunan penkit sekä poikittaisilla että pitkittäisillä kansilla. 

Milloin saunan penkkien mittatilaus on järkevää? Jos olet rakentamassa uutta saunaa tai uudistamassa olemassa olevaa, mittatilauspenkki on ihanteellinen valinta. Se on myös oivallinen ratkaisu, kun haluat varmistaa, että penkki sopii täydellisesti saunasi mittoihin ja yleisilmeeseen. Erityisen hyödyllinen mittatilauspenkki on, jos saunasi poikkeaa standardimitoista tai sisältää haasteellisia kulmia ja muotoja – silloin standardikoon penkit eivät yksinkertaisesti istu kuvioon. 

Mittatilauspenkin etuna on, että voit valita esimerkiksi penkin leveyden ja korkeuden juuri itsellesi sopivaksi, mikä lisää käyttömukavuutta. Ergonomia on erityisen tärkeää, kun halutaan nauttia saunasta pidempiä aikoja kerrallaan. 

Yksilölliset saunan penkit mittatilauksena tarjoavat myös esteettisen lisäarvon. Ne sopivat saunaasi saumattomasti ja luovat harmonisen ja viimeistellyn kokonaisilmeen. On sitten tavoitteesi moderni, minimalistinen saunatila tai perinteinen tai kodikas löylyhuone, mittatilauspenkit varmistavat, että tunnelma on juuri sellainen kuin itse haluat. 

Olemme valmiita ottamaan vastaan toiveesi ja valmistamaan mittatilauksena saunan penkit, jotka tekevät saunahetkistäsi entistä nautinnollisempia. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta yksilöllisesti suunnitelluista saunan penkeistä jo tänään!

Saunan penkki mittatilauksena – Ota yhteyttä

 

Valmispenkki on yksinkertainen ja toimiva valinta – Nauti saunomisen helppoudesta 

Saunomisen ilo piilee usein yksinkertaisissa asioissa: löylyjen lämmössä, rentoutumisessa ja kiireettömässä tunnelmassa. Valmispenkit tuovat saunaelämykseesi tämän saman helppouden ja vaivattomuuden – ne ovat yksinkertainen ratkaisu jokaiseen saunatilaan. Hermanni-Lauteet valmistaa laadukkaat saunan penkit sekä poikittaisilla että pitkittäisillä kansilla. 

Milloin valmispenkki on paras vaihtoehto? Erityisesti silloin, kun aika, resurssit tai käsityötaito eivät riitä mittatilaustyöhön. Valmispenkki on ihanteellinen valinta, kun tarvitset saunapenkin nopeasti, helposti ja ilman erityistä vaivannäköä. Se sopii loistavasti niin uudiskohteisiin, mökkisaunoihin kuin kodin omaankin saunaan, jos etsit kustannustehokasta ja laadukasta ratkaisua ilman pitkää odotusaikaa. 

Valmispenkin edut puhuvat puolestaan. Nopea toimitus ja asennuksen helppous takaavat, että pääset nauttimaan saunastasi lähes välittömästi. Valmispenkkejä on tarjolla monenlaisia, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii sekä saunasi kokoon että tyylisuuntaan. Lisäksi valmispenkit ovat suunniteltu ihanteellisesti kestämään saunan vaativat olosuhteet, kuten korkeat lämpötilat ja toistuvan kosteuden. 

Valmispenkkejä arvostetaan myös niiden helpon puhdistettavuuden ja huoltovapauden ansiosta. Ne on varta vasten suunniteltu niin, että voit ylläpitää saunasi puhtautta ja raikkautta ilman turhaa päänvaivaa. Tämä tekee valmispenkeistä ihanteellisen valinnan esimerkiksi vuokrakohteisiin ja julkitiloihin, missä helppo ylläpidettävyys on ensiarvoisen tärkeää. 

Valikoimamme valmispenkit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niissä yhdistyvät kestävyys ja toimivuus. Vahva rakenne ja huolellisesti viimeistellyt pinnat takaavat, että saunapenkkisi näyttää hyvältä ja palvelee sinua vuosien ajan. Valitsemalla valmispenkin saat luotettavan ja edullisen tavan viimeistellä saunasi ilme ja varmistaa mukavat löylyhetket. 

Harkitsetpa sitten saunasi uudistusta tai olet suunnittelemassa uutta saunaa, panosta saunan keskeiseen elementtiin eli penkkiin. Valitse valmispenkki, kun haluat saada käytännöllisen ja tyylikkään saunatilan ilman ylimääräistä vaivaa ja pitkää odotusta. 

Selaile valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi laadukkaiden ja toiminnallisten valmispenkkien joukosta. Toteuta unelmiesi sauna helposti ja nauti löylyistä uudella valmispenkilläsi!

Saunan valmispenkki – Kysy lisää

Toimitus

Hermanni-malliston saunajakkarat toimitetaan koko Suomen alueelle. Voit tilata jakkaran suoraan kotiovellesi verkkokaupastamme. Tällöin penkki toimitetaan jalat irrallaan paketissa. Penkkien lähimmän jälleenmyyjän löydät jälleenmyyjät sivulta. Edullisin vaihtoehto on ostaa penkit jälleenmyyjältä.

Kestävät ja kotimaiset saunan penkit

Hermanni-malliston jakkarat valmistetaan suomalaisena puusepäntyönä. Penkkejä on valmistettu vuodesta 1994 lähtien. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Hermanni-penkit tunnetaan kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta.

Saunan penkkien rakenne on suunniteltu siten, että puu-osat pääsevät vapaasti kuivumaan. Rakenteessa on käytetty mahdollisimman paljon puuliitoksia, koska naula- ja ruuviliitokset löystyvät ajan mittaan saunassa.

Hermanni-penkit ovat rakenteeltaan jäykkiä. Penkin jalat on sijoitettu ulkokulmiin siten, että kaatumisvaara olisi mahdollisimman pieni.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Myynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani AA luottokelpoisuus Menestyjät logo

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2024 Hermanni-Talot Oy