Kun tärkeintä on saunominen

Saunan penkit

Saunan penkit tilaat helposti verkkokaupastamme. Hermanni-malliston penkit on tehty samoin menetelmin ja laatuvaatimuksin kuin pitkäikäiset Hermanni-lauteet.

Toimitamme vakiomittaisten ratkaisuiden lisäksi penkkejä myös mittatilaustyönä. Ota yhteyttä, jos haluat penkin mittatilauksena.

Ota yhteyttä

Näytetään kaikki 12 tulosta

Saunan penkkien mitat

Vakiomittaiset penkit ovat leveydeltään 390 mm, korkeudet 340 ja 450 mm. Pituudet alkaen 390 mm jatkuen 100 mm:n välein.

Kaksiaskelmaiset penkit ovat askelmasyvyydeltään 290 mm, nousut 230 mm, pituudet alkaen 590 mm. Kokonaissyvyys 550 mm ja -korkeus 460 mm.

Haapa, kuusi, tervaleppä vai lämpökäsitelty haapa?

Saunan penkki: haapa Saunan penkki: kuusi Saunan penkit: Tervaleppä Saunan penkki: Lämpökäsitelty haapa

Tutustu materiaaleihin

Toimitus

Hermanni-malliston saunajakkarat toimitetaan koko Suomen alueelle. Voit tilata jakkaran suoraan kotiovellesi verkkokaupastamme. Tällöin penkki toimitetaan jalat irrallaan paketissa. Penkkien lähimmän jälleenmyyjän löydät jälleenmyyjät sivulta. Edullisin vaihtoehto on ostaa penkit jälleenmyyjältä.

Kestävät ja kotimaiset saunan penkit

Hermanni-malliston jakkarat valmistetaan suomalaisena puusepäntyönä. Penkkejä on valmistettu vuodesta 1994 lähtien. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Hermanni-penkit tunnetaan kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta.

Saunan penkkien rakenne on suunniteltu siten, että puu-osat pääsevät vapaasti kuivumaan. Rakenteessa on käytetty mahdollisimman paljon puuliitoksia, koska naula- ja ruuviliitokset löystyvät ajan mittaan saunassa.

Hermanni-penkit ovat rakenteeltaan jäykkiä. Penkin jalat on sijoitettu ulkokulmiin siten, että kaatumisvaara olisi mahdollisimman pieni.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Myynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani AA luottokelpoisuus Menestyjät logo

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2024 Hermanni-Talot Oy