Kun tärkeintä on saunominen

Saunatrendit kertovat, kuinka modernisoida saunan ilmettä

Elokuussa 2020 järjestetyillä Tuusulan asuntomessuilla nähtiin runsaasti erilaisia saunoja sijoitettuna niin asuntoihin kuin erillisiin saunarakennuksiin.

Yhteistä näille olivat näyttävät lauteet, saunojen huonemainen sisustus mm. trendikkäin sormipaneelein ja saunaan jatkuvin märkätilalaatoituksin sekä saunan erikoisempi valaistus. Messusaunoissa oli myös varsin suuria kiukaita – jopa turhankin isoja saunatilaan nähden.

Luonnollisesti messusaunoihin oli tuotu myös erikoisuuksia. Näistä mainitsemme suihkun, joka oli tuotu sisälle saunatilaan, mutta hyvin onnistuneesti. Toinen huomionarvoinen, eikä niin tavallinen, ominaisuus oli saunan esteettömyys, mikä tekee saunasta avaran ja helppokulkuisen. Esteetön sauna oli toteutettu kiertoilmaratkaisuna lattialämmöllä, jolloin alas sijoitetuilla lauteilla tai jopa lattiatasossa saavutetaan miellyttävä, yli 40 asteen kivilattialämpö.

Mitta-Hermanni moderni

Sukelletaanpa seuraavaksi syvemmälle ajankohtaisiin saunatrendeihin

Trendi 1: Lauteiden ja seinäpaneeleiden näyttävyys

Vaikka massiivisen leveistä lauderakenteista on selvästi tultu takaisinpäin kapeampiin, leikitellään laudesuunnittelussa nyt materiaaleilla ja väreillä sekä tavallisesta poikkeavalla ladonnalla. Seinäpaneeleissa suositaan asuntojen sisätiloissa pinnalla olevaa sormipaneelia.

Hermannilta saat lauteet kätevästi valmiista valikoimasta tai toiveidesi mukaan. Saunan lauteet ovat laadukasta, kotimaista puusepäntyötä.

Trendi 2: Pihasaunat

Nuo ihanat 50-luvun mummolan tunnelmalliset ulkosaunat! Niitä nähdään nyt enenevissä määrin etenkin uudisrakentamisessa. Pihasaunoihin halutaan puukiukaita ja saunan lämmittämisestä tehdään tunnelmallinen rituaali, johon halutaan käyttää aikaa.

Autamme mielellämme saunasi suunnittelussa. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Trendi 3: Laatoituksen jatkuminen saunaan ja laatoituksen epäsymmetria

Pesutilat saavat yhä olohuonemaisempia piirteitä ja käytännöllisyyden rinnalla on vahvasti myös tilan sisustuksellisuus. Laattavalinnoissa suositaan rohkeasti muiden asuintilojen laattatrendejä ja laatoitusta jatketaan myös saunatilaan, mikä tuo rauhallista yhdenmukaisuutta pesu- ja saunatilojen välille.

Löydät esittelyn valitsemiisi laattoihin sopivista laudemateriaaleistamme täältä.

Kysy lisää saunojen asiantuntijalta

Me valmistamme valmis- ja mittatilauslauteita ja annamme asiakkaillemme aina tarkat huolto-ohjeet. Suosittelemme lauteita, joita on helppo huoltaa, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

Kysy lisää ratkaisuistamme puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella. Neuvomme mielellämme!

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Myynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani AA luottokelpoisuus Menestyjät logo

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2024 Hermanni-Talot Oy