Kun tärkeintä on saunominen

Saunan kalustuksen suunnittelu

Jos saunaan haetaan näyttävyyttä tai persoonallista ilmettä, saunakalusteet voidaan suunnitella täysin asiakkaan toiveiden ja tilan mittojen mukaan. Käymme tarvittaessa paikan päällä mittaamassa kohteen ja keskustelemassa asiakkaan toiveista. Suunnitelmat tehdään 3D-mallinnuksena, ja hyväksytyn suunnitelman jälkeen projekti on valmis 2-3 viikossa.

Saunakalusteiden suunnittelussa keskeisessä osassa ovat materiaalit, laudemalli ja saunaan haluttu ilme. Pidämme tärkeänä myös sitä, että saunan lauteet ovat huoltovapaat ja sauna on helppo pitää puhtaana.

Saunan suunnittelu sisältää:

-3D-mallinnus kalusteista

-Lauteiden malli

-Materiaalivalinnat

-Mittauskäynti tarvittaessa

-Hintatarjous

Huomioi saunakalusteet talon suunnitteluvaiheessa

Ihannetilanteessa saunan suunnittelu toteutetaan siinä vaiheessa, kun saunaa ei ole vielä rakennettu. Tällöin pystymme vaikuttamaan paremmin saunan ilmeeseen sekä esimerkiksi saunan oven, kiukaan ja lauteiden kiinnikkeiden sijoitteluun. Ks. taustavanerin asennusohje.

Uudisrakennuksissa arkkitehdin linjaukset vaikuttavat saunan suunnittelun mahdollisuuksiin. Seinien, ovien ja ikkunoiden sijoittelu on ennalta määritelty, joten saunan kalustus on toteuttava niissä raameissa. Myös lauteiden malli ja kiukaan paikat on yleensä määritelty etukäteen.

Mitta-Hermanni saunan lauteet

Sauna tehdään yleensä viimeisenä, ja valitettavan usein saunakalusteiden erikoisliike astuu kuvaan vasta tässä vaiheessa. Asiakkaan kaikkia toiveita ei siten välttämättä pystytä toteuttamaan. Jos siis mahdollista, saunakalusteiden suunnittelu kannattaa pyytää ammattilaiselta jo varhaisessa vaiheessa, jotta lopputulos on varmasti halutunlainen.

Olemme joustava toimija ja pystymme toteuttamaan asiakkaan toiveet haastavissakin olosuhteissa. Teemme saunan kalusteiden suunnittelua niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Hermanni-Talot Oy
Nikkarinkuja 4
13720 Parola
myynti­@hermanni-talot.com

Kuluttajamyynti
Valtteri Peltoluhta
0504654737
valtteri.peltoluhta­@hermanni-talot.com

Yritysmyynti
Petri Keinänen
0500 415 184
petri.keinanen­@hermanni-talot.com

Linkkejä
Esite (pdf)
Jälleenmyyjät
Toimitusehdot

Hermanni logo Luotettava kumppani

Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

Copyright © 2020 Hermanni-Talot Oy