Kun tärkeintä on saunominen

Hyvän saunan lauteet

Hermanni-Talot Oy on saunan lauteisiin ja –penkkeihin erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo neljännesvuosisadan. Nykyisin tuotteet valmistetaan yhdenmukaisesti ja koneellisesti, mikä takaa tuotteiden tasaisen laadun. Lauteet ja penkit toimitetaan asiakkaille asennusvalmiina tai asennettuina.

“Yritysidea syntyi 1992”, kertoo toimitusjohtaja Petri Keinänen. Tällöin tarkoitus oli keskittyä talojen rakentamiseen ja muihin rakennuspuolen töihin. Yrityksen nimi oli aluksi Rakennuspalvelu Keinänen, joka muutettiin 1993 Hermanni-Talot toiminimeksi.

Varsin pian kävi kuitenkin selväksi, että saunojen lauteille oli kova kysyntä. Myytyään aikansa toisten tekemiä tuotteita, yritys alkoi itse valmistaa lauteita.

“Hermanni-Talot Ky perustettiin 1994, jolloin muodostui ensimmäiset pitkäaikaiset asiakassuhteet”, toteaa Keinänen.

Keinänen muistelee yrityksen alkuaikoja, jolloin toimittiin pienissä vuokratiloissa Parolassa. Vasta omat tilat, tehdas ja tuotantohalli mahdollistivat sekä tuotannon että tuotteiden pitkäjänteisen suunnittelutyön samalla kun henkilökunta kasvoi.

Tuotekehitys on ollut keskeinen osa Hermanni-Talot Oy:n viime vuosien toimintaa. Kestävyyden lisäksi on pidetty tärkeänä, että lauteet ovat kevyet käsitellä ja pitää siistinä. Yritysasiakkaat ostavat lauteita isoissa erissä ja yksityisasiakkaat ovat löytäneet Hermanni-Talot Oy:n verkkokaupan. Tuotteiden on oltava siksi nopeasti ja kestävästi pakattavissa, kuljetettavissa ja asennettavissa.

Saunomiseen liitetään paljon perinteitä ja muistoja, jotka muokkaavat kokemuksia hyvästä saunasta. Laadukkaita tuotteita arvostavat kuitenkin kaikki. Yksi esimerkki Hermanni-Talo Oy:n pidetystä tuotteesta on saunapenkki. Kestävästä penkistä onkin muodostunut eräänlainen klassikko.

“Tulevaisuudessa haluamme tarjota asiakkaille tehdasvalmisteisen asennusta vaille valmiin saunan”, toteaa toimitusjohtaja Keinänen.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.  Hermanni-Talot Oy
  Nikkarinkuja 4
  13720 Parola
  myynti­@hermanni-talot.com

  Myynti
  Petri Keinänen
  0500 415 184
  petri.keinanen­@hermanni-talot.com

  Linkkejä
  Esite (pdf)
  Jälleenmyyjät
  Toimitusehdot

  Hermanni logo Luotettava kumppani AA luottokelpoisuus Menestyjät logo

  Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

  Copyright © 2024 Hermanni-Talot Oy