Kun tärkeintä on saunominen

Hyvän saunan lauteet

Hermanni-Talot Oy on saunan lauteisiin ja –penkkeihin erikoistunut yritys, joka on toiminut alalla jo neljännesvuosisadan. Nykyisin tuotteet valmistetaan yhdenmukaisesti ja koneellisesti, mikä takaa tuotteiden tasaisen laadun. Lauteet ja penkit toimitetaan asiakkaille asennusvalmiina tai asennettuina.

”Yritysidea syntyi 1992”, kertoo toimitusjohtaja Petri Keinänen. Tällöin tarkoitus oli keskittyä talojen rakentamiseen ja muihin rakennuspuolen töihin. Yrityksen nimi oli aluksi Rakennuspalvelu Keinänen, joka muutettiin 1993 Hermanni-Talot toiminimeksi.

Varsin pian kävi kuitenkin selväksi, että saunojen lauteille oli kova kysyntä. Myytyään aikansa toisten tekemiä tuotteita, yritys alkoi itse valmistaa lauteita.

”Hermanni-Talot Ky perustettiin 1994, jolloin muodostui ensimmäiset pitkäaikaiset asiakassuhteet”, toteaa Keinänen.

Keinänen muistelee yrityksen alkuaikoja, jolloin toimittiin pienissä vuokratiloissa Parolassa. Vasta omat tilat, tehdas ja tuotantohalli mahdollistivat sekä tuotannon että tuotteiden pitkäjänteisen suunnittelutyön samalla kun henkilökunta kasvoi.

Tuotekehitys on ollut keskeinen osa Hermanni-Talot Oy:n viime vuosien toimintaa. Kestävyyden lisäksi on pidetty tärkeänä, että lauteet ovat kevyet käsitellä ja pitää siistinä. Yritysasiakkaat ostavat lauteita isoissa erissä ja yksityisasiakkaat ovat löytäneet Hermanni-Talot Oy:n verkkokaupan. Tuotteiden on oltava siksi nopeasti ja kestävästi pakattavissa, kuljetettavissa ja asennettavissa.

Saunomiseen liitetään paljon perinteitä ja muistoja, jotka muokkaavat kokemuksia hyvästä saunasta. Laadukkaita tuotteita arvostavat kuitenkin kaikki. Yksi esimerkki Hermanni-Talo Oy:n pidetystä tuotteesta on saunapenkki. Kestävästä penkistä onkin muodostunut eräänlainen klassikko.

”Tulevaisuudessa haluamme tarjota asiakkaille tehdasvalmisteisen asennusta vaille valmiin saunan”, toteaa toimitusjohtaja Keinänen.

Haluatko jälleenmyyjäksi tai kaipaatko lisätietoja tuotteistamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Hermanni-Talot Oy
Nikkarinkuja 4
13720 Parola
myynti­@hermanni-talot.com

Kuluttajamyynti
Valtteri Peltoluhta
0504654737
valtteri.peltoluhta­@hermanni-talot.com

Yritysmyynti
Petri Keinänen
0500 415 184
petri.keinanen­@hermanni-talot.com

Linkkejä
Esite (pdf)
Jälleenmyyjät
Toimitusehdot

Hermanni logo Luotettava kumppani

Toimitusaika 2-3 viikkoa - Hermanni-lauteet valmistetaan kotimaisena käsityönä tilausten mukaisesti

Copyright © 2020 Hermanni-Talot Oy