Hermanni saunan penkit

Saunan penkit löydät verkkokauppamme monipuolisesta valikoimasta. Hermanni-malliston saunan penkit on tehty samoin menetelmin ja laatuvaatimuksin kuin pitkäikäiset Hermanni-lauteet. Toimitamme vakiomittaisten lisäksi penkkejä myös mittatilaustyönä.

Vakiomittaiset penkit ovat leveydeltään 390 mm, korkeudet 340 ja 450 mm. Pituudet alkaen 390 mm jatkuen 100 mm:n välein.

Kaksiaskelmaiset penkit ovat askelmasyvyydeltään 290 mm, nousut 230 mm, pituudet alkaen 590 mm. Kokonaissyvyys 550 mm ja -korkeus 460 mm.

Saunan penkit ja toimitus

Hermanni-malliston saunajakkarat toimitetaan koko Suomen alueelle. Lähimmän jälleenmyyjän löydät jälleenmyyjät sivulta. Voit myös tilata jakkaran suoraan kotiovellesi verkkokaupastamme. Tällöin penkki toimitetaan jalat irrallaan paketissa. Edullisin vaihtoehto on ostaa penkit jälleenmyyjältä.

Tilaa suomalaiset saunan penkit meiltä

Hermanni-malliston saunan penkit valmistetaan suomalaisena puusepän työnä. Penkkejä on valmistettu vuodesta 1994 lähtien. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Hermanni-saunan penkit tunnetaan kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta.

Saunan penkkien rakenne on suunniteltu siten, että puu-osat pääsevät vapaasti kuivumaan. Rakenteessa on käytetty mahdollisimman paljon puuliitoksia, koska naula- ja ruuviliitokset löystyvät ajan mittaan saunassa. Hermanni-penkit ovat rakenteeltaan jäykkiä. Penkin jalat on sijoitettu ulkokulmiin siten, että kaatumisvaara olisi mahdollisimman pieni.

 

Näytetään kaikki 8 tulosta